احکام در روابط جنسی چیست؟

جدای از همه ی تحریف های دینی، اسلام در ذات خود دین و تفکر کاملی است، و ازدواج و روابطی که با معیار های‌ اصلی اسلام اجرا شود بدون شک دارای معایب نخواهد بود.

رعایت احکام شرعی در ازدواج باعث می‌شود که ازدواج سالمی داشته باشیم. اینکه چگونه با همسر خود برخورد کنیم و رعایت حقوق او را در نظر بگیریم بسیار مهم است.

یکی از حقوق افراد، روابط جنسی در ازدواج است که عدم رعایت ان به زندگی زناشویی ضربه سنگینی می زند و هر یک از زن و مرد را دچار آشفتگی میکند. روابط جنسی در ازدواج از نظر دین اسلام را در ادامه بخوانید.

عجله نکنید
اِذْ اَرادَ اَحَدُکُمْ اَنْ یَأتیَ زَوجَتَهُ فَلا یُعَجِّلْها فَأنَّ لِلْنِساءِ حَوائج
حضرت امیر «ع» فرمود: وقتی کسی خواست با همسرش همبستر شود با عجله رفتار نکند که زنها نیز حاجتی دارند.«مرد نباید فقط بفکر اطفاء شهوت خویش باشد بلکه باید زن و مرد همدیگر را اشباع کنند تا تفاهم کامل میان آنها برقرار باشد».

بانوان توجّه کنند
امام صادق «ع» فرمود: زنی نزد پیامبر بخاطر کاری آمد حضرت فرمود شاید تو از آن زنان معطل کن هستی؟ پرسید این ها کیانند یا رسول الله؟ حضرت فرمود: زنی است که شوهرش با او کاری دارد «تمایل جنسی دارد» ولی او ان قدر معطّل می‌کند تا شوهر بخواب میرود.
و در حدیث دیگری پیامبر اکرم به بانوان فرمود: نماز خود را طول ندهید تا شوهران خود را ممنوع کنید «یعنی شوهر را اگر تمایل جنسی دارد معطل نکنید و لو به طولانی‌ کردن نماز»

آمیزش حرام
آمیزش جنسی با زن هنگامی که حائض است، حرام می‌باشد، اما غیر از دخول، سایر لذت جوئیها حلال است، امام صادق علیه السلام فرمود: وقتی زن حیض شد بر شوهرش حرام است با او آمیزش کند زیرا خداوند «در قرآن» فرموده است: «برای آمیزش» نزدیک زنها نشوید تا پاک شوند، سپس حضرت فرمود: مرد میتواند از زن خود در حال حیض از هر نظر به جز عورت او، بهره ببرد.

انجمن سلامت جنسی ایران

معتادان جنسی گمنام انجمن زنان و مردانی است كه برای ترک اعتیاد جنسی تجربه، توانايی و اميد خود را با يكديگر تقسيم می‌كنند كه بدين وسيله به آن‌ها اين اجازه را می‌دهد تا مشكلات مشترك‌شان را حل كنند و به يكديگر براي بهبود يافتن كمك كنند. تنها لازمه عضويت تمايل به توقف شهوت و هوشیاری جنسی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *